CAPABILITEIS

Stereolitogrāfijas dienests

Kāpēc izvēlēties MOKO?

Tūlītējas atsauksmes

Vienkārši iesniedziet mums savu CAD failu, mēs ātri atbildēsim par cenām un izgatavojamību 24 stundas.

No prototipa līdz ražošanai

Pateicoties mūsu nozarē vadošajām iekārtām un prasmīgajiem darbiniekiem, mēs spējam ātri ražot 3D detaļas no prototipiem līdz lielām ražošanas sērijām.

Kvalitātes nodrošināšana

Sertificēts ar ISO9001, MOKO ražo 3D detaļas, kas vienmēr var sasniegt starptautisko standartu un nodrošināt mūsu klientiem pārliecību

Stereolitogrāfija uzņēmumā MOKO Technology

Stereolitogrāfija uzņēmumā MOKO Technology

MOKO Technology piedāvātie stereolitogrāfijas pakalpojumi aptver plašu klāstu, no CAD datu projektēšanas līdz ražošanai un pēcapstrādei, utt. Mēs izmantojam vismodernākos 3D printerus, lai izgatavotu stereolitogrāfijas daļas ar augstu precizitāti un īsu izpildes laiku tikpat ātri kā 1 darba diena, un mūsu pieredzējušie inženieri ir stereolitogrāfijas tehnoloģiju eksperti, kas piedāvās labākos risinājumus un profesionālus ieteikumus jūsu 3D drukas projektiem, pārliecinoties, ka tās var veiksmīgi īstenot.
Mūsu mērķis ir nodrošināt saviem klientiem labākos stereolitogrāfijas pakalpojumus sveķu komponentiem, mūsu ISO9001 sertificētās rūpnīcas un normatīvā drukas darbplūsma garantē produktu kvalitāti, un mums ir prasmīga un draudzīga pārdošanas komanda, kas nodrošina ātru atbildi un tūlītēju piedāvājumu klientiem 24 stundas.

Mūsu veiksmīgās stereolitogrāfijas lietas

MOKO veiksmīgas stereolitogrāfijas gadījums
MOKO veiksmīgi stereoolitogrāfijas gadījumi, divi
MOKO veiksmīgas stereolitogrāfijas lietas, trīs

Kas ir stereolitogrāfija?

Stereolitogrāfija, pazīstama arī kā SLA 3D drukāšana, ir sava veida piedevu ražošanas process, ko plaši izmanto 3D koncepcijas modeļu izgatavošanai, prototipi, un sarežģītas sastāvdaļas pat vienā dienā. Stereolitogrāfija izmanto lāzeru un fotopolimerizāciju, lai sacietētu šķidros sveķus cietās 3D daļās, kas ir attēloti ar augstu izšķirtspēju un precizitāti (normāli, stereolitogrāfijas daļu pielaides ir mazākas par 0.05 mm), gludas virsmas apdares, un materiālu daudzpusība. Ar šīm īpašībām, stereolitogrāfija ir labākais 3D drukāšanas process ļoti precīzu liešanas modeļu, piemēram, iesmidzināšanas formēšanai, ražošanai, liešana, un vakuumliešana, prezentācijas modeļi, un funkcionālās daļas. Stereolitogrāfijas tehnoloģija ir populāra daudzās nozarēs, izplatītie lietojumi ietver sarežģītus komplektus, medicīniskās ierīces, instrumenti un presformas, un tā tālāk.

Kā tas darbojas?

Pirmkārt, pārsūtiet CAD datus uz printeri, un ultravioletais lāzers, kas var sacietēt šķidros sveķus, tiks izmantots, lai uzzīmētu formas uz fotopolimēra tvertnes virsmas saskaņā ar iepriekš ieprogrammētu dizainu CAD failā..

Parasti, sākumā tiktu zīmēti atbalsta konstrukciju slāņi, tad pati daļa. Un, kad viens daļas slānis ir pabeigts, tad būvniecības platforma tiktu pārvietota uz leju vai uz augšu, kas ir atkarīgs no tā, kāda veida mašīna tiek izmantota. Mums ir divu veidu stereolitogrāfijas iekārtas, viens no drukā modeli uz augšu, bet otrs drukā modeli uz leju. Papildus, ultravioletās gaismas avots var pildīt lāzera vai projektora lomu.

Atkārtojiet iepriekš minētos procesus pa slānim, līdz ir pabeigta pēdējā 3D daļa. Tad, gatavā daļa tiktu izņemta no printera, un liekie sveķi tiktu noņemti. Pēdējais posms ir atbalsta struktūras noņemšana, un labāk sacietēt detaļas, izmantojot UV cietēšanas ciklu. Ja projektam nepieciešama pielāgota apdare, tad daļai tiktu veikti citi procesi, piemēram, pārklāšana un krāsošana ar aerosolu.

Stereolitogrāfijas priekšrocības no MOKO

Augsta precizitāte

MOKO piedāvātais Stereolitogrāfijas pakalpojums klientiem var izgatavot ļoti precīzas un izsmalcinātas 3D detaļas. Izmērs ir no dažiem milimetriem līdz vienam metram, un ir garantēts, ka neatkarīgi no izmēra, var nodrošināt produkta augstu precizitāti un augstu izšķirtspēju. Un gandrīz nav problēmu ar detaļu saraušanos vai deformāciju.

Izcila kvalitāte

MOKO Technology izmanto nozarē vadošos SLA printerus un pastāvīgi uzlabo stereolitogrāfijas tehnoloģiju, pārliecinoties, ka mūsu stereolitogrāfijas daļas ir izgatavotas ar labu virsmas apdari un tirdzniecības centra funkciju definīciju. Mūsu klientiem nav problēmas ar kvalitāti, jo mums ir stingrs kvalitātes kontroles process. Mēs spējam piegādāt 3D komponentus tikpat ātri kā vienas darba dienas laikā.

Dažādas materiālu iespējas

Stereolitogrāfijas pakalpojums MOKO piedāvā dažādus materiālus jūsu izvēlei, projekta pieteikums izlemtu, kādu materiālu izmantot, un mēs labi apkalpojam savus klientus no vairākām nozarēm. Ja neesat pārliecināts, kāds materiāls ir labākā izvēle jūsu projektam, Jūs varat runāt ar mūsu inženieriem, kuriem ir bagāta pieredze šajā jomā.

Stereolitogrāfijas dizaina rokasgrāmata

1. Lai gan stereolitogrāfijas tehnoloģijai ir daudz priekšrocību, ne visi 3D drukas projekti tam ir piemēroti. Tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas jums vajadzētu labi pārzināt citas tehnoloģijas vai konsultēties ar profesionāļiem.
2. Sienas biezumam jābūt ne plānākam par 1 mm, vai 3D daļas var tikt bojātas.
3. Stereolitogrāfija nav piemērota daļām ar maziem caurumiem, cauruma izmēram jābūt vismaz 0,8 mm.
4. Garajai un tievai daļai, jāpieliek daudz balstu, lai samazinātu deformācijas iespēju.
5. Stereolitogrāfija atbalsta logotipu vai rakstu veidošanu uz 3D daļām, bet mums vajadzētu pievērst uzmanību tam, ka reljefa raksti ir jāveido vismaz ar izmēru 0.3 mm augsts un 0.4 mm plats.

Sāciet savu 3D drukas projektu ar ekspertu

MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu. MOKO Technology nodrošina vienas pieturas 3D drukas pakalpojumus 86-75523573370 lai šodien apspriestu savu projektu!

Ritiniet uz augšu
Ritiniet uz augšu