Ваша поуздана електронска производња
Сервицес Партнер

Са богатим искуством, стручност у индустрији, и најсавременије опреме, МОКО је ваш
идите на партнера за електронске производне услуге у Кини.

МОКО: Водећи ЕМС провајдер у Кини

МОКО је водећи кинески добављач услуга електронске производње, помажемо вам да своје идеје претворите у стварност. Ми нисмо само произвођач електронике, али још важније, ми смо ваш стратешки пословни партнер, блиско сарађујући са вама током вашег пројекта, од инжењеринга до производње и постпродајних услуга.

Увек можете рачунати на нас за висококвалитетне и исплативе услуге производње електронике. Наша услуга „кључ у руке“ нам омогућава да завршимо ваш пројекат у кратком року, док нам ин-хоусе производња омогућава контролу квалитета и трошкова у великој мери.

Услуге електронске производње на једном месту

Од идејног пројектовања, инжењеринг, и израду прототипа, до производних циклуса и постпродајних услуга, пружамо услуге производње електронике на једном месту како бисмо ваше идеје претворили у производе на полици.

Сертификати

МОКО има сертификат ИСО9001:2015, ИСО14001, ИСО13485, РоХС, и УЛ на листи, увек смо посвећени строгој контроли квалитета.

Дистрибуција купаца

Мапа свјета

Наши најновији чланци

Листа најбољих произвођача ФПГА

ФПГА су се појавиле као кључне компоненте у различитим областима као што је АИ, полупроводници, војнички, и бежичне комуникације, захваљујући њиховој свестраности и програмабилности. Они играју кључну улогу у дигиталном свету

Опширније "

Спремни да добијете понуду?

Искористите предности наше мреже и погледајте шта МОКО технологија може да учини за вас.