Vaša zaupanja vredna elektronska proizvodnja
Partner za storitve

Z bogatimi izkušnjami, strokovno znanje v industriji, in najsodobnejšo opremo, MOKO je tvoj
partner za storitve elektronske proizvodnje na Kitajskem.

MOKO: Vodilni ponudnik EMS na Kitajskem

MOKO je vodilni kitajski ponudnik storitev elektronske proizvodnje, vam pomagamo uresničiti vaše ideje. Nismo samo proizvajalec elektronike, ampak še bolj pomembno, smo vaš strateški poslovni partner, tesno sodelujejo z vami skozi vaš projekt, od inženiringa do proizvodnje in poprodajnih storitev.

Vedno se lahko zanesete na nas za kakovostne in stroškovno učinkovite storitve proizvodnje elektronike. Naša storitev na ključ nam omogoča, da vaš projekt zaključimo v kratkem času, medtem ko nam lastna proizvodnja omogoča, da v veliki meri nadzorujemo kakovost in stroške.

Storitve elektronske proizvodnje na enem mestu

Od zasnove koncepta, inženiring, in izdelava prototipov, za proizvodnjo in poprodajne storitve, nudimo storitve proizvodnje elektronike na enem mestu, da vaše ideje spremenimo v izdelke na polici.

Certifikati

MOKO ima certifikat ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, RoHS, in UL na seznamu, vedno smo zavezani strogi kontroli kakovosti.

Distribucija strank

Zemljevid sveta

Naši najnovejši članki

Seznam najboljših proizvajalcev FPGA

FPGA so se izkazale kot ključne komponente na različnih področjih, kot je AI, polprevodniki, vojaški, in brezžične komunikacije, zahvaljujoč njihovi vsestranskosti in možnosti programiranja. Imajo ključno vlogo v digitalnem

Preberi več "

Pripravljeni dobiti ponudbo?

Izkoristite prednosti našega omrežja in poglejte, kaj lahko MOKO Technology naredi za vas.

Pomaknite se na vrh
Pomaknite se na vrh