Din betrodda elektroniska tillverkning
Servicepartner

Med rik erfarenhet, branschexpertis, och toppmodern utrustning, MOKO är din
gå till partner för elektroniska tillverkningstjänster i Kina.

MOKO: En ledande EMS-leverantör i Kina

MOKO är Kinas ledande leverantör av elektroniska tillverkningstjänster, vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Vi är inte bara en elektroniktillverkare, men ännu viktigare, vi är din strategiska affärspartner, arbeta nära dig under hela ditt projekt, från ingenjörskonst till tillverkning och eftermarknadsservice.

Du kan alltid lita på oss för högkvalitativa och kostnadseffektiva elektroniktillverkningstjänster. Vår nyckelfärdiga tjänst gör att vi kan slutföra ditt projekt på kort tid, medan egen tillverkning tillåter oss att kontrollera kvalitet och kostnader i stor utsträckning.

One-stop Electronic Manufacturing Services

Från konceptdesign, teknik, och prototypframställning, till produktionsserier och eftermarknadstjänster, vi tillhandahåller one-stop elektroniktillverkningstjänster för att omvandla dina idéer till produkter på hyllan.

Certifieringar

MOKO är certifierat med ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, RoHS, och UL listad, vi är alltid engagerade i strikt kvalitetskontroll.

Kunddistribution

Världskarta

Våra senaste artiklar

Lista över de bästa FPGA-tillverkarna

FPGA:er har dykt upp som avgörande komponenter inom olika områden som AI, halvledare, militär-, och trådlös kommunikation, tack vare deras mångsidighet och programmerbarhet. De spelar en nyckelroll inom det digitala

Läs mer "
PCB limguide

En ultimat guide till PCB-lim

Om du noggrant har undersökt en PCB-skiva, du kanske har lagt märke till ett lager av material som täcker dess yta. Detta lager kallas PCB-lim eller lim. PCB-lim hjälper

Läs mer "

Redo att få en offert?

Dra nytta av vårt nätverk och se vad MOKO Technology kan göra för dig.

Scrolla till toppen
Scrolla till toppen