CAPABILITEIS

Selectieve lasersinterservice

Waarom MOKO kies?

Directe feedback

Geef ons gewoon uw CAD-bestand, we zullen snel antwoorden over prijzen en maakbaarheid binnen 24 uren.

Van prototype tot productieruns

Dankzij onze toonaangevende apparatuur en bekwame werknemers, we zijn in staat om met hoge snelheid 3D-onderdelen van prototypes tot grote productieruns te vervaardigen.

Kwaliteitsverzekering

Gecertificeerd met ISO9001, MOKO vervaardigt 3D-onderdelen die altijd de internationale standaard kunnen bereiken en onze klanten zeker kunnen stellen.

Selectief lasersinteren bij MOKO Technology

Selectief lasersinteren bij MOKO Technology

MOKO Technology biedt one-stop selectieve lasersinterservices, het leveren van 3D-onderdelen met hoge nauwkeurigheid en prestaties aan onze klanten. Onze ingenieurs hebben een rijke ervaring in SLS-technologie die uw ontwerp kunnen optimaliseren via CAD en SLS-projecten kunnen uitvoeren met een verscheidenheid aan materialen en toepassingen. De toonaangevende SLS-printers die we hebben gebruikt, kunnen de kwaliteit van onze producten garanderen en de productiviteit aanzienlijk verbeteren, niet alleen voor het prototype, maar ook voor grote volumes.
We bieden direct een offerte en feedback voor uw selectieve lasersinterprojecten, we kunnen 3D-onderdelen zo snel maken als 1 werkdag, en ons professionele en vriendelijke verkoopteam is: 24/7 online om ervoor te zorgen dat u de bevredigende service kunt krijgen. We hebben certificeringen verkregen, waaronder ISO9001:, ROHS, BSCI, en UL, ons SLS-proces en 3D-onderdelen zijn gekwalificeerd volgens internationale normen.

Onze selectieve lasersinterkoffers

MOKO Selectieve Laser Sintering Cases One
MOKO Selectieve Laser Sintering Cases Two
MOKO Selectieve Laser Sintering Gevallen Drie

Wat is selectief lasersinteren??

Selectief lasersinteren is een 3D-printtechnologie die 3D-onderdelen vervaardigt door laserstralen aan te brengen op sinterpoeder op de specifieke posities en deze laag voor laag te hechten totdat de definitieve vaste component wordt gevormd die wordt gedefinieerd door CAD-gegevens. Het is een kosteneffectieve technologie met een hoge productiviteit die verwerkbaar is met verschillende materialen zoals elastomere thermoplasten, nylon-, polystyreen, waardoor de SLS een van de meest gebruikte 3D-printtechnologieën wordt. De meest voorkomende toepassingen van SLS zijn onder meer medische hulpmiddelen, auto-onderdelen, onderdelen met snap-fits, elektronica enzovoort.

Hoe werkt selectief lasersinteren??

Stap 1: Het poeder in de printer laden en vervolgens het poeder en het constructiegebied verwarmen tot een temperatuur die lager is dan de smelttemperatuur van de grondstof. Deze stap kan helpen om de temperatuur van specifieke delen van het poederbed te verhogen en onderdelen gemakkelijker te laten stollen.

Stap 2: Laserstralen zouden op de specifieke posities worden aangebracht en poeder zou samensmelten en een stevige laag vormen. Dan zou het bouwplatform ongeveer worden verlaagd 50 naar 200 micron zodat er meer ruimte is voor het vormen van andere lagen, de bovengenoemde processen zouden worden herhaald totdat het definitieve 3D-model is voltooid. In dit proces, het ongefuseerde poeder kan worden gebruikt om het onderdeel te ondersteunen, dus het is niet nodig om ondersteunende structuren te maken.

Stap 3: Wanneer het afdrukken is voltooid, het moet even duren voordat de bouwkamer is afgekoeld, die het probleem van kromtrekken in componenten kan voorkomen en kan helpen om de mechanische eigenschappen te optimaliseren;.

Stap 4: Het laatste deel uit de printer halen, en om een ​​mooi 3D-model te krijgen, de laatste stap is het verwijderen van het overtollige poeder dat opnieuw kan worden gebruikt. Daarnaast, in sommige projecten, andere nabewerking is vereist om een ​​mooier oppervlak en uiterlijk te krijgen.

De voordelen van selectief lasersinteren

Ontwerpflexibiliteit

Selectief lasersinteren wordt gekenmerkt door een grote ontwerpflexibiliteit, waarvoor geen ondersteunende structuur nodig is, terwijl andere 3D-printtechnologieën zoals SLA en FDM nodig hebben. Het kan worden gebruikt om componenten met complexe geometrieën te fabriceren, inclusief een in elkaar grijpende structuur of die onderdelen met interne kanalen die niet door andere technologieën kunnen worden vervaardigd.

Korte doorlooptijd

Dankzij selectief lasersinteren kunnen ingenieurs de machines en materialen die worden gebruikt bij het maken van prototypes toepassen om de producten voor eindgebruik te produceren, die de productontwikkelingscyclus aanzienlijk kan verkorten omdat er geen noodzaak is om andere materialen of methoden te vinden. Aan de andere kant, er is geen ondersteunende structuur nodig voor het SLS-proces, dus de totale fabricagesnelheid zou sneller zijn.

Hoogwaardige 3D-onderdelen

Selectief lasersinteren produceert robuuste en compacte 3D-onderdelen met geweldige prestaties, ongeacht voor prototyping of eindgebruikstoepassingen, en de SLS 3D-onderdelen van MOKO worden met hoge nauwkeurigheid weergegeven, goede oppervlakteafwerking en ook duurzaamheid waardoor je ze lang kunt gebruiken.

Verschillende materialen beschikbaar

Er is een verscheidenheid aan materialen die geschikt zijn voor selectieve lasersintertechnologie, en de SLS-materialenportfolio kan goed aan al uw eisen voldoen, het maakt niet uit of je hittebestendigheid nodig hebt, flexibiliteit, of andere eigenschappen.

Lagere kost

Selectief lasersinteren heeft lagere kosten in vergelijking met andere 3D-printtechnologieën, omdat het materiaalefficiëntie heeft, hoge productiviteit, zeer automatische tools en geen complexe nabewerking vereist.

Start uw 3D-printproject met een expert

Of u nu kant-en-klare oplossingen of op maat gemaakte 3D-projecten nodig heeft, we zijn hier om je te helpen. Bel ons gerust op 86-75523573370 om uw project vandaag te bespreken!

Scroll naar boven
Scroll naar top