Vaša pouzdana elektronička proizvodnja
Partner za usluge

S bogatim iskustvom, stručnost u industriji, i najsuvremenija oprema, MOKO je tvoj
partner za usluge elektroničke proizvodnje u Kini.

MOKO: Vodeći pružatelj EMS usluga u Kini

MOKO je vodeći pružatelj usluga elektroničke proizvodnje u Kini, pomažemo vam pretvoriti vaše ideje u stvarnost. Mi nismo samo proizvođač elektronike, ali još važnije, mi smo vaš strateški poslovni partner, blisko surađujući s vama tijekom cijelog vašeg projekta, od inženjeringa do proizvodnje i postprodajnih usluga.

Uvijek možete računati na nas za visokokvalitetne i isplative usluge proizvodnje elektronike. Naša usluga "ključ u ruke" omogućuje nam da završimo vaš projekt u kratkom vremenu, dok nam unutarnja proizvodnja omogućuje kontrolu kvalitete i troškova u velikoj mjeri.

Usluge elektroničke proizvodnje na jednom mjestu

Od idejnog projektiranja, inženjering, i izrada prototipova, na proizvodnju i postprodajne usluge, pružamo usluge proizvodnje elektronike na jednom mjestu kako bismo vaše ideje pretvorili u proizvode na polici.

Certifikati

MOKO je certificiran s ISO9001:2015, ISO14001, ISO13485, RoHS, i UL na popisu, uvijek smo predani strogoj kontroli kvalitete.

Distribucija kupaca

Karta svijeta

Naši najnoviji članci

Popis najboljih proizvođača FPGA

FPGAs have emerged as crucial components in various fields such as AI, koja će se u budućnosti širiti, vojnički, and wireless communications, thanks to their versatility and programmability. They play a key role in digital

Čitaj više "

Spremni za ponudu?

Iskoristite prednosti naše mreže i pogledajte što MOKO Technology može učiniti za vas.